Tuotteet

Pienpuuharvesteri

AM -harvesterit tarjoavat koneellisen vaihtoehdon nuoren metsän kunnostukseen sekä ensiharvennuksiin. Ne ovat toiminnoiltaan täysiverisiä hakkuulaitteita, jotka kaatavat, karsivat, katkovat ja mittaavat puut. Ainutlaatuisen keveytensä ansiosta ne sopivat erinomaisesti traktoreihin sekä pieniin kaivureihin ja harvesterikoneisiin.

Mittalaitteet

Crelean mittalaite asennetaan pääsääntöisesti maataloustraktoreihin ja pieniin kaivinkoneisiin. Mittalaite soveltuu tukkipuulle, kuitupuulle ja polttorangalle.

Ohjausjärjestelmät

Crelea on mukana koneenne hallintajärjestelmän suunnittelusta, protovaiheen kautta aina valmiin ohjausjärjestelmän ohjelmointiin ja järjestelmän implementointiin. Kysy lisää!

Pienpuuharvesteri

AM -harvesterit tarjoavat koneellisen vaihtoehdon nuoren metsän kunnostukseen sekä ensiharvennuksiin.

Ne ovat toiminnoiltaan täysiverisiä hakkuulaitteita, jotka kaatavat, karsivat, katkovat ja mittaavat puut. Ainutlaatuisen keveytensä ansiosta ne sopivat erinomaisesti traktoreihin sekä pieniin kaivureihin ja harvesterikoneisiin.

Mittalaite

Crelean mittalaite asennetaan pääsääntöisesti maataloustraktoreihin ja pieniin kaivinkoneisiin. Mittalaite soveltuu tukkipuulle, kuitupuulle ja polttorangalle.

Ominaisuudet: pituusmittaus, halkaisijamittaus, kuutiomittaus.

Kaikissa malleissa on runkolaskurit puulajeittain sekä 4 puulajia joissa kaikilla 8 ohjelmoitavaa esivalintakytkintä. Kaikkiin malleihin saa lisävarusteena kantokäsittelyn puulajeittain. Kaikkien mallien asetusarvojen muutokset hallitaan kosketusnäytöllä.

Sähköistykset

Crelea Piuha tuo hyttiinne sähköistykset ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet pienempiin sarjoihin, joita tarpeen vaatiessa voidaan muokata asiakkaan haluamalla tavalla. Crelean osaaminen sisältää niin sähköistyksen suunnittelun, kytkinpaneelin suunnittelun, johtosarjojen koostamisen ja valmiin sähköistyksen asennuksen hyttiin lisävarusteineen. Sähköistys pitää sisällään kytkennät koneen hallintalaitteisiin, ilmastointiin ja muihin hytin varustukseen kuuluviin laitteisiin.

Kaikissa tapauksissa suunnittelu ja asennus tapahtuvat Crelean ja asiakasyrityksen välillä tiiviissä yhteistyössä, parhaan lopputuloksen saamiseksi loppuasiakkaalle. Keskittykää ydinosaamiseenne, Crelea hoitaa sähköistyksen luotettavasti ja ammattitaidolla.

Ohjausjärjestelmät

Crelea on mukana koneenne hallintajärjestelmän suunnittelusta, protovaiheen kautta aina valmiin ohjausjärjestelmän ohjelmointiin ja järjestelmän implementointiin. Crelea tekee puolestanne tehokkaasti sähköistykseen tarvittavat sarjat ja piirikortit ja asentaa ne koneeseen. Lisäksi Crelea tarjoaa kustannustehokkaasti ammattitaitoisen ylläpitopalvelun, joka sisältää kaiken tuotteen huollosta pieniin lisäkehityksiin ja sitoumuksen olla mukana asiakasyrityksen rinnalla konsultoivana kehittäjänä.