Yritys

Historia

Crelea Oy on perustettu lokakuussa 2007. Yrityksen taustalla on kuusi osakasta ja muita tärkeitä sidoshenkilöitä. Yritys jatkaa Arsca Electro Ky:n toimintaa, joka ostettiin heti Crelea Oy:n alkutaipaleella. Tässä järjestelyssä tuli mukana kontakteja, osaamista ja tuotepohjaa. Crelea on siis kokemusta omaava, kannattava yritys, jolla on perusliiketoimintaa ja liikesuhteet ohjausjärjestelmien ja sähköistysten osalta, mutta tähtäin erityisesti koneen ohjausjärjestelmien suunnittelussa, valmistuksessa ja myynnissä.

Yrityksen taustavoimien historia ulottuu pitkälle työkoneiden ja teollisuusautomaatioiden kehityshistorian eri vaiheisiin aina 80-luvulta nykypäivän langattoman teknologian aikakaudelle. Erityisesti metsäkoneteknologiassa on avainhenkilöillä merkittäviä näyttöjä jo 80-luvulta saakka, jolloin automatisoinnin kehitys alkoi. Crelealla on kasassa tiimi, jossa on osaamista niin teknologian, teollisen muotoilun, kuin taloudenkin osalta ja katse aina pitkällä horisontissa.

Missio

Crelean missio on tuottaa huippuluokan järjestelmät ja palvelut pienille konevalmistajille ympäri Suomen ja Skandinavian. Crelea on ketterä, dynaaminen ja innovatiivinen yritys, joka pystyy toimimaan nopeasti ja luovasti samaan aikaan. Tämä mahdollistaa nopeatkin prototoimitukset. Yrityksen toimintaperiaate suosii pieniä asiakasyrityksiä, joille isot valmistajat ovat liian jäykkiä ja hitaita, ja joiden oma osaaminen ei tue isojen valmistajien tarjoamien tuotteiden käyttöönottoa.

Tästä lähtökohdasta lopputulos tehostaa konevalmistajien omia prosesseja, vapauttaa asiakasyrityksen keskittymään ydinosaamiseensa ja tuottamaan asiakkaalle parasta mahdollista arvoa. Mission lopputuloksena nähdäänkin kolminkertainen win-tilanne, jossa niin loppuasiakas, konevalmistaja kuin Crelea hyötyvät.

Crelea on sitoutunut olemaan kehityksen etulinjassa jatkossakin. Emme kopioi valmista, vaan haemme aktiivisesti ja luovasti aina vain parempia toimintatapoja ja tekniikoita asiakasyrityksiemme ja loppuasiakkaidemme hyödyksi.